Winnaars paastak maken voor een ander 2020

Paastak maken voor een ander 2020...
Kinderen zijn druk geweest met het maken van een paastak.

En niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn aan de slag gegaan en aan het uitdelen.
Fokkesteeg Samen en Nieuwegein Sociaal hadden “de handen in 1 geslagen” en de mooie aktie “Paastak maken voor een ander” opgezet. Alle Nieuwegeiners werden uitgenodigd om mee te doen.

De reacties van ontvangers waren enorm. Van blijde gezichten, tot bedank-mailtjes tot berichten op social media.

Ook van de gevers kwamen berichten binnen. Ze waren veelal diep onder de indruk. De versierde tak(ken) werden voor de deur gelegd, op de bel gedrukt en vervolgens 2 grote stappen terug gezet.
Verbaasde en blijde gezichten van de mensen die de deur opende. Er werd gewezen naar de takken en er ontstond een praatje op afstand.
Blijdschap voor zowel de gever als de ontvanger.

Via het e-mailadres van Fokkesteeg Samen zijn er niet alleen reacties maar ook foto’s met mooie paastakken binnengekomen. Er waren verschillende soorten paastakken creaties: versierd in een vaas, versierd aan de lamp en versierde takken op een voetstuk.

De 3 mooiste -door kinderen ingezonden- paastakken krijgen deze week een prijs thuisgestuurd. Dat zijn:

Nikki (12 jaar), Braamsluiper. Nikki maakte de paastak voor haar ouders die haar veel helpen met haar schoolwerk op dit moment.
Jayden (6 jaar), Deventerschans. Jayden is heel trots, want hij kreeg de paastak van zijn oma die de paastak maakte.
Bobbie (5 jaar), Elandweide. Bobby heeft takken gekocht bij de bloemist. Met hulp van twee vriendinnetjes uit de straat heeft zij de takken versierd.

Nieuwegein Sociaal en Fokkesteeg Samen feliciteren de winnaars en ook de niet winnaars met hun mooie aktie voor een ander.

« Nieuws overzicht