DOEN-ers gezocht voor het opknappen van de (wijk)huiskamer van Fokkesteeg

Foto buitenaanzicht huiskamer

Terwijl de gebouwcommissie van het Wijknetwerk Fokkesteeg druk is met het ‘DENKwerk’ voor de Wijkhuiskamer in de wijk, zijn we opzoek naar mensen voor het ‘DOENwerk.’

Wil jij helpen met het opknappen van de (wijk)huiskamer van Fokkesteeg? Meld je dan aan!

Liever sponsoren? Sponsoring in natura  -materialen en/of mankracht- wordt zeer gewaardeerd. (We zijn in het bezit van de ANBI status's.)

Begin volgend jaar realiseren wij een eigen huiskamer voor de wijkbewoners. Dat Zijn wij onlangs overeengekomen met Stichting Lister, de huurder en exploitant van La Caza aan de Hoornseschans 101.

De huiskamer krijgt een eigen plaats in het wijkhuis. De (wijk)huiskamer aan de Hoornseschans 101 is er voor bewoners, door bewoners. Een gezellige ruimte voor ontmoetingen en activiteiten.

Afgelopen zomer heeft het Wijknetwerk Fokkesteeg een enquete gehouden onder de wijkbewoners naar hun wensen en behoeftes met de vraag: Wat mis je in de wijk. Bewoners willen graag activiteiten tegen eenzaamheid, nieuwe mensen ontmoeten en samen spellen doen. Dat gaat nu gerealiseerd worden, samen met de Stichting Lister en Stichting Balans.

Aanmelden: info@fokkesteeg.nl of via onze contactpagina.
Onze stichting is in het bezit van de ANBI status.

« Nieuws overzicht